Home

03.830.10.00.

Helststraat 160
2630 Antwerpen (Aartselaar)

info@deVic.be

ma-vr 08:00-18:00
za 08:00-16:00
NL EN

Offerte wegtransport in Europa

Voordelig verhuizen binnen Europa
Een verhuizing binnen Europa verzorgen wij in de regel via wegtransport. Hierdoor zijn alle bestemmingen binnen Europa steeds bereikbaar. Deze dienstverlening wordt verricht door ervaren internationale verhuizers, in speciaal uitgeruste luchtgeveerde verhuiswagens met parketvloer.

Groupage voordeel
Verhuiscombinaties (groupage) zorgen voor de beste aanbieding in Europese verhuiskwaliteit. Wij kunnen u dan ook absolute topkwaliteit garanderen tegen een aantrekkelijk groupagetarief. De verhuizing kan bij u opgeladen worden, of u kunt de goederen bij ons in de meubelbewaring aanleveren, zodat u bespaart op de kosten. Afhankelijk van uw wensen bepalen we een afleverdatum voor uw Europese verhuizing, waarbij u tussentijds de veilige opslagmogelijkheden van De Vic kunt benutten.

Douaneregeling buiten de EU
Wanneer u naar een land buiten de Europese Unie gaat verhuizen, dan krijgt u te maken met douaneformaliteiten. U krijgt van ons de juiste begeleiding bij de noodzakelijke documenten. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Vraag offerte

* = verplicht veld
 
*
*
*
*

Details

*
*

Adres voor opladen

*
*
*
*
*
*

Adres voor afladen

*
*
*
*
*
*

Korte inventaris

Verzekering

Het is niet meer toegestaan voor de verhuisfirma om een verhuisverzekering af te sluiten voor de goederen in naam van de klant.
De klant staat zelf volledig in voor het verzekeren van de waarde van zijn goederen, en kan dit snel en gemakkelijk zelf doen via www.verzekerjeverhuis.be, erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV).

 
Wij danken u alvast voor uw offerte-aanvraag.

 

 

 
A. Verhuizingen De Vic N.V. - Helststraat 160 - 2630 Antwerpen (Aartselaar)
Email info@devic.be - Ondernemingsnr. BE0460.780.484. - Tel 03.830.10.00.
Onlinegeschillenbeslechting ODR-platform Art. 14.1. EU 524/2013
Copyright 2000 - Privacy - Alle rechten voorbehouden.