Home

03.830.10.00.

Helststraat 160
2630 Antwerpen (Aartselaar)

info@deVic.be

ma-vr 08:00-18:00
za 08:00-16:00
NL EN

Offerte kantoorverhuizing

Ervaring en vakmanschap

Vaak kunnen grotere bedrijven het zich niet veroorloven om tijd te verliezen bij een verhuizing, reorganisatie, herstructurering, enz. Deze bedrijven vertrouwen dan ook op ons vakmanschap om de kantoren met een absoluut minimum aan hinder te verhuizen.

Door een vaste werkwijze te gebruiken, die in de loop der jaren zeker haar nut heeft bewezen, slagen wij er in om kantoorverhuizingen sneller en veiliger uit te voeren. Het geheim van ons succes ligt in de zeer nauwkeurige voorbereiding en planning in de weken voor de verhuisdag.

De ervaring leert immers dat op elkaar afgestemde violen het beste resultaat geven.

Interne verhuizingen

Vele bedrijven hebben door herstructureringen, reorganisaties of personeelswisselingen vaak interne wijzigingen in de kantoren. Interne verhuizingen tussen verschillende diensten, afdelingen of gebouwen, zijn dan dikwijls nodig. Veel bedrijven hebben niet de mogelijkheid om enerzijds deze bewegingen door de eigen diensten te laten doen en anderzijds een coördinerende kracht zich hierop full-time te laten concentreren. Steeds meer en meer firma's leggen deze verhuiswerken dan ook in onze handen.

Kleine of grotere interne verhuisploegen maken zich, middels een korte opleidingsstage, bekend met de infrastructuur van uw gebouw. Zij staan daarna permanent tot uw beschikking en zijn inzetbaar op simpel verzoek... tot 6u op voorhand! Wij worden uw "in-house" verhuizer.

Onze verhuizers worden steeds bijgeschoold in de verschillende merken van meubilair en volgen regelmatig cursussen over de technische aspecten van verschillende bureaumerken. Hierdoor zijn onze mensen steeds geschikt om eender welk bureaumerk in een mum van tijd te demonteren, te verhuizen en te monteren.

Uitzonderlijke verhuizingen

Verhuizingen De Vic heeft ruimschoots ervaring met de verhuis van magazijnen, archieven, stock, machines, ... en heeft voor elke verhuisvorm een aangepaste werkwijze uitgewerkt. Zo hebben we olifant Kai-Mook verhuisd van de Antwerpse Zoo naar Planckendael (Mechelen). We hebben uitgebreide ervaring met (zeer) dure kunstvoorwerpen. In Brussel werken we o.a. voor het Koninklijk Paleis en verschillende overheden.

Wij hebben de expertise in huis om elk type verhuizing tot een goed einde te brengen. Wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen, vul dan hieronder de vakjes in, en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Contactgegevens

Details


Adres voor opladen

Adres voor afladen

Korte inventaris kantoor

Verzekering

Vanaf 1 maart 2019 is het niet meer toegestaan voor de verhuisfirma om een verhuisverzekering af te sluiten voor de goederen in naam van de klant.
De klant staat zelf volledig in voor het verzekeren van de waarde van zijn goederen, en kan dit snel en gemakkelijk zelf doen via www.verzekerjeverhuis.be, erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV).

 
 
 
Wij danken u alvast voor uw offerte-aanvraag.

 

 

 
A. Verhuizingen De Vic N.V. - Helststraat 160 - 2630 Antwerpen (Aartselaar)
Email info@devic.be - Ondernemingsnr. 0460.780.484. - Tel 03.830.10.00.
Website design Dot Internet BVBA - Privacy
Copyright 2000 - Alle rechten voorbehouden.